Fartyg på ingång

Inkommande objekt är exklusivt till salu enbart genom Shipsforsale Sweden AB. Copyright © Alla bilder, video och text är copyright 2006-2018 Shipsforsale Sweden AB och Djurgårdsvarvet 1987-2006. Innehållet på denna webbplats är endast för personligt, icke-kommersiellt bruk och får inte användas utan tillstånd. För något annat ändamål, kontakta info@shipsforsale.com.

 

Deliverer

Till salu inom kort. Katamaran byggd 2005 av South Boats i enlighet med Lloyds Rules for Special Service Craft. 14,80 x 6,30 meter. Maxlast på däck: 2 mt. Akter/fördäckens kapacitet: 19.5/19.0 m2. 2 x Volvo Penta S13-800 med vattenjet. 2 x 588/800 kW/HP. 12 pax plus besättning.    

Polisbåt 59-3720

Byggd av Skerfe. Dubbla maskiner och vattenjet, liten byssa med soffa och bord, hytt.

 

För att få veta mer om försäljningarna skriv upp dig på vårt nyhetsbrev. Anmäl dig här.


Vill du få bilder och info före alla andra? Vi skickar då ett meddelande med en hemlig länk där du kan se informationen när vi lägger in den innan fartyget hamnar på hemsidan, bilder och certifikat.
Fyll i din e-post nedan. Glöm inte att lägga till info@shipsforsale.com i din adressbok så att det inte fastnar i spamfilter. 
Vi skickar enbart ut kort information om nya fartyg som vi får till försäljning till den adressen som du fyller i. Vi spammar inte med onödig information. Vill man ha onödig information kan man gå till vår Facebooksida.